Između velikih i malih priča (2015) | kulturpunkt

Između velikih i malih priča, zbirka kolumni objavljivanih od 2005. do 2014. u rubrici Poptika na portalu Kulturpunkt.hr

ur. Janja Sesar, izdavač Kurziv - Platforma za pitanja kulture, medija i društva, Zagreb, 2015.

Poptika se bavila različitim trendovima i pojavama u kulturi, politici i društvu, a njezin su oblik, stil i teme uvelike oblikovali njezini autori i autorice. Komentar i problematiziranje tih trendova i pojava povezuje sve tekstove, bilo da se radi o šaljivo-satiričnim, blogovskim formama bilo o klasičnim novinarskim komentarima i analizama. Autori i autorice, teme, pristupi i stilovi reflektiraju i život portala, odnosno njegove promjene i razvoj, ali i poteškoće na koje je nailazio.

Ova je knjiga nastala na platformi Ebooklib. Knjigu je izradio Aleksandar Erkalović, programer s velikim iskustvom na razvoju različitih softvera za kompjuterske igre, financijske aplikacije, umjetničke projekte, analize web-stranica i drugo. Trenutačno je glavni programer u razvoju platforme Booktype, open source-platforme koja omogućuje jednostavno kreiranje e-knjiga. Bio je dugogodišnji programer portala Kulturpunkt.hr. Više o njemu i njegovom radu možete saznati na http://www.binarni.net/.

Grafičko oblikovanje potpisuje Tina Ivezić.

Knjigu možete preuzeti ovdje. Format za Kindle preuzmite ovdje.