Natječaji | kulturpunkt
Natječaji Ostali

Izrada afričkog nakita

ROK: 23.09.2020

Na radionici izrade nakita organiziranoj u suradnji s Dijasporom Afrikanaca u Hrvatskoj polaznici i polaznice upoznat će se s običajima afričke kulture i njenim modernim izričajima.

ROK:
ZA 1 dan
Natječaji Poziv na sudjelovanje

Ja, robot

ROK: 30.09.2020

Na radionice zamišljanja odnosa čovjeka i tehnologije kroz crtež i kolaž mogu se prijaviti djedovi i/ili bake sa svojim unucima starije predškolske dobi do prvih par razreda osnovne škole.

Natječaji Edukacija

Filmska kritika i analiza

ROK: 04.10.2020

Kinokluba Zagreb poziva na prijave za novi ciklus radionice koja polaznicima nudi osnovne alate za analizu i pisanje o filmu.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Arte Fiera 2021

Za sudjelovanje u središnjem programu bolonjske Arte Fiere posebno su poželjni monografski koncepti i kustoski prijedlozi koji se fokusiraju na umjetnost 20. stoljeća.

ROK:
DANAS
Natječaji Poziv na sudjelovanje

Performance Research

ROK: 19.10.2020

Časopis posvećen proučavanju izvedbe poziva na prijavu radova za novi broj.

Natječaji Rezidencijalni program

Harpo Fellowship 2020

ROK: 01.10.2020

Natječaj Fondacije HARPO pri Institutu za umjetnost u Santa Feu otvoren je za međunarodne kandidate starije od 25 godina koji u trenutku prijave nemaju status studenta.

Natječaji Edukacija

Radionica produkcije

ROK: 18.09.2020

Na trodnevnoj radionici Kino kluba Split polaznici će se upoznati s ulogom producenta i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma.

Natječaji Potpora

Program Clubture-HR

ROK: 20.10.2020

Objavljen je poziv na prijave prijedloga suradničkog projekta ili turneje u 21. krugu programa "Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja".

Natječaji Edukacija

Online radionica suvremenog kazališta

ROK: 15.09.2020

Radionica pod vodstvom kazališne umjetnice Senke Bulić namijenjena je svim osobama starijima od 16 godina, bez obzira na kazališno iskustvo i znanje.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Natječaj za likovno oblikovanje

ROK: 21.09.2020

Otvoren je poziv za prijave na natječaj oslikavanja istočnog zida zgrade Pogona Jedinstvo. Oslikavanje će se održati u sklopu programa Jedinstvene vrtne zabave.

Natječaji Edukacija

Kreativni kritički laboratorij: Zašto feminizam?

ROK: 11.09.2020

Studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu pozivaju se na upis izvannastavnog obrazovnog modula u organizaciji Centra za ženske studije i Akademije dramske umjetnosti.

Natječaji Ostali

Osvajanje prostora // Koordinate (ne)sreće

ROK: 05.09.2020

Online dramaturška radionica polazi od susreta autoetnografije i dokumentaristike, a polaznici će istraživati različite verzije odnosa s prostorom kako bi stvorili predložak za film.