Natječaji | kulturpunkt
Natječaji Poziv na sudjelovanje

Izlaganje u Galeriji SC

ROK: 22.06.2018

Galerija SC poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2019. godini. Prijaviti se mogu i projekti za druge prostore SC-a.

ROK:
ZA 3 dana
Natječaji Edukacija

Energija, dostupnost i uporaba

ROK: 27.06.2018

Radionica u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva namijenjena je zaposlenicima organizacija civilnog društva i dio je programa edukacije o energetskom siromaštvu.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Free_art_-_source 2018

ROK: 25.06.2018

Poziv je otvoren izvornom kôdu, zapisima i skriptama koji omogućuju stvaranje/hakiranje opipljive digitalne materijalnosti novomedijske umjetnosti, s naglaskom na audio-vizualne forme.

ROK:
ZA 6 dana
Natječaji Rezidencijalni program

Akademie Schloss Solitude

ROK: 15.07.2018

Poziv je namijenjen autorima i autoricama koji na inovativan način kroz svoj praktični, teorijski, istraživački, umjetnički ili interdisciplinarni rad pristupaju urbanoj problematici.

Natječaji Ostali

Financijski/a menadžer/ica u GONG-u

ROK: 28.06.2018

Od kandidata/kinje se očekuje završen studij ekonomskoga usmjerenja ili relevantno radno iskustvo, uz obavezne tri godine prethodnog rada na sličnim poslovima.

Natječaji Edukacija

Around the world

ROK: 01.07.2018

Fotografski natječaj udruge K.V.A.R.K. namijenjen je fotografima, profesionalnim i amaterskim, čiji rad prenosi iskustvo kulturne raznolikosti.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Književno-znanstveni skup

ROK: 15.09.2018

Centar za ženske studije poziva na sudjelovanje na međunarodnom skupu na temu Žensko nasljeđe: roba, spektakl ili muzej za sve? u sklopu Dana Marije Jurić Zagorke.

Natječaji Ostali

ZKN - voditelj financijskih poslova

ROK: 27.06.2018

Od kandidata se očekuje završen diplomski studij ekonomskog smjera, pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, kao i izvrsno poznavanje financijskoga planiranja i upravljanja.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Unseen mini film festival

ROK: 01.08.2018

Centar za dramsku umjetnost (CDU) otvara javni poziv za prijavu audiovizualnih radova na drugo izdanje festivala u Cavtatu.

Natječaji Ostali

Posao u Zakladi Kultura nova

ROK: 27.06.2018

Zaklada "Kultura nova" otvorila je natječaj za zapošljavanje voditelja financijskih poslova Zaklade.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Izlaganje u HDD galeriji

ROK: 21.06.2018

Hrvatsko dizajnersko društvo poziva autore i autorske timove na predlaganje izložbi i projekata za program HDD galerije u 2019. godini.

ROK:
ZA 2 dana
Natječaji Edukacija

Dizajnerska početnica

ROK: 15.06.2018

U Hrvatskom dizajnerskom društvu održat će se još jedna u nizu besplatnih radionica za djecu pod nazivom "Zašto je važno od čega je?"